In Albergen zijn we bezig met de ontwikkeling van het plan Weemselerveld fase 4.  Er worden 42 kavels uitgegeven. Dit betreft 4 vrijstaande-, 24 twee-onder-één-kap- en 14 rijwoningen.

Informatieavond
Op donderdag 30 juni om 19.00 uur vindt er een informatieavond plaats bij Zalencentrum Morshuis in Albergen. Aanmelden voor deze informatieavond is, onder vermelding van naam en aantal personen, mogelijk via kavels@noaberkracht.nl.

Op de informatieavond wordt uitleg gegeven over het plan Weemselerveld 4 betreffende het ruimtelijke plan, de openbare ruimte en de bouwmogelijkheden. Daarnaast geven wij ook informatie over de uitgifte van de kavels. Deze informatie gaat over de start van de uitgifte tot aan de uiteindelijke verkoop.

Inschrijven bouwgrondzoekenden
Om in aanmerking te komen voor een kavel moet u ingeschreven staan als bouwgrondzoekende voor Albergen. Inschrijven kan via onze website www.kavelsintubbergen.nl.  De kosten hiervoor bedragen 250 euro. Meer informatie over inschrijven en de nieuwe uitgiftecriteria is te vinden op www.kavelsintubbergen.nl.

Start uitgifte kavels
We verwachten de uitgifte in week 36 te kunnen starten.