In Manderveen, op de voormalige locatie van café/restaurant Peddemors, staat de ontwikkeling van een reeks van drie levensloopbestendige woningen op het punt te beginnen. Wij delen met genoegen mee dat kavel 3 reeds is verkocht, maar er zijn nog twee kavels vrij voor geïnteresseerden die streven naar comfortabel wonen in Manderveen.

Indien u 55 jaar of ouder bent en de wens heeft om te verblijven in een levensloopbestendige woning te midden van Manderveen, bieden wij u nu de unieke mogelijkheid om hier te bouwen. Wij zijn op zoek naar twee belangstellenden voor kavel 1 en kavel 2.

Inschrijven voor een kavel in dit project is mogelijk tot uiterlijk 1 maart 2024. U kunt uw voorkeur voor kavels doorgeven via e-mail naar kavels@noaberkracht.nl. In geval van overschrijding van het aantal beschikbare bouwkavels zal een loting plaatsvinden, onder toezicht van een notaris.

Voor vragen en uitgebreidere informatie staan de heer M. Roord en mevrouw I. Luijerink tot uw beschikking. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0546 – 628000 of per e-mail via kavels@noaberkracht.nl.