In Fleringen wordt het woningaanbod uitgebreid met 18 woningbouwkavels. De kavels betreffen 4 vrijstaande-, 8 twee-onder-één-kap- en 6 rijwoningen.

Start digitaal inschrijven bouwgrondzoekende
Dinsdag 8 februari om 9.00 uur start het digitaal inschrijven voor de inschrijflijst bouwgrondzoekende in Fleringen. De kosten hiervoor bedragen 250,00 euro. Op de homepagina van www.kavelsintubbergen.nl komt een button vanaf waar de inschrijving gestart kan worden. Na inschrijving is op de website www.kavelsintubbergen.nl  onder het kopje ‘mijn plek op de inschrijflijst’ de plek op de wachtlijst per dorpskern terug te vinden. De nieuwe uitgiftecriteria zijn te vinden op www.kavelsintubbergen.nl.

Informatieavond
Op donderdag 17 februari om 18.30 uur vindt er een informatieavond plaats bij Kulturhus de Spil in Fleringen. Aanmelden voor deze informatieavond is, onder vermelding van naam en aantal personen, mogelijk via kavels@noaberkracht.nl. Tijdens de informatieavonden hebben wij aandacht voor de dan geldende coronamaatregelen. Deelname aan de informatieavond is mogelijk met maximaal twee personen.

Start uitgifte kavels
Vanaf 1 maart wordt op volgorde van plek op de inschrijflijst gestart met de uitgifte van de bouwkavels in het plan de Scholt 3.