In Langeveen wordt het woningaanbod uitgebreid met 15 woningbouwkavels. De kavels betreffen 4 vrijstaande-, 8 twee-onder-één-kap- en 3 rijwoningen.

Informatieavond
Op donderdag 24 maart om 19.00 uur vindt er een informatieavond plaats bij Restaurant de Waaijer in Langeveen. Aanmelden voor deze informatieavond is, onder vermelding van naam en aantal personen, mogelijk via kavels@noaberkracht.nl.

Op de informatieavond wordt uitleg gegeven over het plan De Wirnte 2 betreffende het ruimtelijke plan, de openbare ruimte en de bouwmogelijkheden. Daarnaast geven wij ook informatie over de uitgifte van de kavels. Deze informatie gaat over de start van de uitgifte tot aan de uiteindelijke verkoop.

Start digitaal inschrijven bouwgrondzoekenden
Dinsdag 8 maart om 9.00 uur start het digitaal inschrijven voor de inschrijflijst bouwgrondzoekende in Langeveen. De kosten hiervoor bedragen 250 euro. Inschrijven kan via de button ‘inschrijven wachtlijst bouwgrond’ op onze website www.kavelsintubbergen.nl.  Meer informatie over inschrijven en de nieuwe uitgiftecriteria is te vinden op www.kavelsintubbergen.nl.

Start uitgifte kavels
Vanaf 29 maart 2022 wordt op volgorde van plek op de inschrijflijst gestart met de uitgifte voor het aanbod van aan kavel.